Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Sammanhang

Lär aldrig ut något om du inte kan förklara varför det är värt att kunna.




Övriga genrer av JanneD VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-21 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP