Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Epok



Organiskt motstånd
i en fysisk värld
Vibrationer i etern
Psykiska rum
där tiden saknar värde
Övernaturliga rörelser
Ålderdomen är trist
när kroppen ändrar karatär
och vissnar
som ett biologiskt löv
Den multnande framtiden
bor i tidens famn




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2022-06-21 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP