Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nollans synonymer



Beskedlig stackare, tanklös, våp, mes, pjosker, ynkrygg, sjåp, sillmjölke, toffelhjälte, mammas gosse, amöba, blötdjur, lolla, fjolla, bög, fjompa, stackare, vekling, dumbom, fjant, fån, mähä, kärring, bondlurk, fikus, stolle, tok(a), tölp, tönt, tossa, tramsa, gås, dåre...


Motsatsen saknas. Varför ?

De flesta av orden ovan pekar på ett maskulinum....spännande va !

Förslag på motsatsen ?




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2022-06-21 19:13



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Det här är vad männen är som mest rädda för att betraktas som. Mansbilden är den starka och tuffa, muskulösa och orädda. Så sorgligt.
2022-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP