Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lek med ordstävet "lika som bär". Poetisk stafett, tillsammans med Chan, TrollTörnTrappan, Cikoria Blå och Gunwale. Få tre ord av föregående diktare och lägg till arton egna. Den här gången har jag fått spejat, kärnor och röda av Chan.


Förstå hjärnor…


… bland röda rober

vars tveklöst smakrika innehåll,

någon sorts kärnor,

länge efter sina likar spejat

– nej, det har jag aldrig grejat.



21/6 2022




Bunden vers (Rim) av Lena Söderkvist VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-21 19:27



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Uppskattar den grammatiskt ganska avancerade strukturen här.

Får emellertid grunna på vad rober är - och hur kärnorna är beskaffade...

Börjar fatta att det måhända rör sig om minglande festblåsor?? som följer samma ideal?
2022-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP