Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GALERNE


Jag har min egen vägg
likt el capitan i yosimite valley

mer än niohundra lodräta meter
som jag fortfarande klättrar

men snart är juni också borta
och allt flyende folk som åker nerför på semestern

medan jag nyper fast bilden av ett äntligen
på lång utandning
känner jag inte längre igen mig under fötterna

nu fryser plötsligt min intuition
kastvindarna tappar taget om mig
luften är en blöt handduk som glömts kvar i ryggan

jag klättrar min vägg
vågar utan platå
vågar inte skrika
jag vann

tänk om jag hör




Fri vers av Igot Tochange VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-21 23:43



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Tankeställare... ibland tror jag att ju mer jag skriker till mig själv desto mer slår jag dövörat till.
2022-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange VIP