Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till ett tydligt pris

 En billig kvinna,

betyder inte att hon är

en praktisk kvinna.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-06-22 03:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP