Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Gyllene skuggors tid


Dårarnas gyllene tid

Guds dårars armé

Har kommit tillbaka

Kriget härjar våra hjärtan

Bryter mot varje lag

Men känner ändå ett behag

Förkastar det förflutna

Och har glömt historien

Tänker bara på framtiden

Men vet inte vad den

Kommer att erbjuda längre

Ovissheten breder ut sig

Personangrepp och förtal likaså

Bomber och granater faller

Människor skjuts kallblodigt ner

Aktivism försöker stoppa tidens tand

Men historien rullar på

Människor i ständig rörelse

På flykt undan domen

Hur ska detta sluta undrar jag??

En oro för situation i vårt land

Tryggheten satt ur spel

Hoppet står till Gud

Ledsamhet och sorg sprider sig

I vår Herres ögon

Är vi Guds dårar allihopa

Intelligenta som få

Den gyllene framtiden

Spås inte längre i en kula

När Gud dirigerar framtiden

Med hjälp av vår historia

 

Taleptox Skrev

Den 20220622

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-22 07:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP