Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ser in i…

 

Ser i ditt öga

Ser in i dina tankar

 

Ser runt

Ser längs borta

 

Ser djupt i ditt öga

Ser jag djupt i mitt öga

 

Ser runt

Ser längs bort

 

Ser en halv människa

Ser en halv existens

 

Ser en halv dröm

Ser en halv tanke

 

Ser ett halvt jag

Ser ett halvt ego

 

Ser ett halvt steg

Ser en halv utgång väg 

 

Ser mig själv i mina egna ögon

Ser mitt liv i mina egna ögon

 

Ser inget liv

Ser ingen frihet

 

Ser ingen människa




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2022-06-22 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP