Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MIDSOMMAR HATAR JAG VERKLIGEN

Midsommar hatar jag verkligen

Hedendom, trams

och det vänder igen!

 

LARZ GUSTAFSSON 22/6 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2022-06-22 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP