Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sartre


Dömda


Vi har ett val
Som ger oss kval
För vi är dömda till frihet
Till ansvar för det vi vet




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-22 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP