Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till Fale Bure! För inspirerande skrivelse(som så många gånger förr)


Val-möjligheter här i livet?



Om jag fått välja.
Skulle jag ha valt

Att få vara en schack
svart/vit rutig val

Kling & klang
ying och yang


Men nu har jag ju inga
Möjligheter i det här
Livet,utan får leva kvar

med mina mänskliga
kval,så gott det nu går?




















***
För om man vore en
Schack svart/vit rutig
Val*skulle man kanske

Ej känna sig så ut-mattad
Hela tiden? Haah! Rätt så
låångsökt,eller hur?




*
(Även till minne av Val-frid min mormors ungdoms för
-älskelse,hon senare i livet
gifte sig med!)







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-22 11:03



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
På något sätt för mig blir du en folkmusikfilosof av nostalgisk skola. Det känns bra att läsa.
2022-06-23

  Bossepoet från Österbotten
Svindlande tankenöt.
2022-06-23

    Lena Staaf VIP
Kul tanke som vindlar ut i fantasin.
2022-06-22

  Kungskobran VIP
Valfrihet är kanske det bästa
2022-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP