Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gud kommer att straffa dig värld för "organiserad stöld" av territorier.


Vill du gråta för Ukraina?men ingen grät för oss rumäner.

  Sanningar om vilka vi är.

Detta är fantastiskt Rumänien men för dem som inte kan historia och älskar Rumänien! De hackade oss alla och ingen klagade på vårt medlidande!!!

Vill du gråta för Ukraina?

Titta på kartan så kanske dina tårar torkar.

Om hon är så slagen av ödet, varför inte lämna tillbaka de territorier som inte tillhör henne!

Ingen granne har skadat oss mer än Ukraina, och sedan tartarernas tid!

Ukraina är Rumäniens och rumänernas fiende, hjälp inte dem för de rånade oss på territorier som tillhör Rumänien, och de fortsätter att råna oss, med ett leende på läpparna, skrattande!

Du glömde att Burebista lät kycklingarna gå till Sofia på morgonen.

Och känslan av sens moral, Väst svarar oss:  Glömde?  Vi vaknade bara vid middagstid!




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2022-06-22 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP