Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VISA


Som en tandborste har legat mot en majatvål
inte konstigt att man snackar flamenco
när du frågar

men bara så du vet är mitt värde oförändrat
om du säger kom eller gå eller i värsta fall
ingenting

istället visualiserar jag hur ditt ljus blir starkare
om du väljer mig




Fri vers av Igot Tochange
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-22 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange