Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite depp

ebb i mig idag
blottlagda vidder
domningar i själen
utbuktningar och pyspunka på hjärnloben
ett instängt väsen
och en hel dag framför …

vad tjänar orden till
när de inte når fram
då språket baktänder
och sliter av livsnerven

lusten fanns där igår
nu är himlen grå

nej det här duger inte
om jag skulle plocka ur diskmaskinen …




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-06-22 19:14



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Underbart slut, vi har tydligen en gemensam livsstrategi när det är jobbigt. GÖRA!
2022-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP