Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivandet är för mig ett motgift mot livets jävligheter

Skrivandet är för mig ett motgift mot livets jävligheter. Orden innebär psykisk
befrielse och en förbindelselänk in till själen.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-22 20:38



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ja skrivade är bästa terapin!
2022-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP