Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fattar inte

Jag kommer
aldrig förstå
hur mycket du betydde
för mig
min kärlek
för dig
är mig
för evigt
obegriplig




Fri vers (Fri form) av RW3
Läst 100 gånger
Publicerad 2022-06-22 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RW3
RW3