Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag sitter i mitt nya rum i upplands Väsby

jag sitter i mitt nya rum i upplans väsby på sjukhuset 

Rätts psyk med ett lende på läpparna när jag ser ut i

 

igenom mitt fönster för då ser jag ett sädesfällt en sjö

och skog så underbart vacker i mott den åtta meter höga 

 

mur jag såg förut visligen grå och vacker men det går inte 

att gämföra med all grönska som dränks i minna ögon när 

 

jag nu ser ut igenom mitt fönster full av glädje det är säkerhets 

klass tre här förra stället var säkerklass ett betydligt mer 

 

begränsatt enn nu här får jag tilllomed ha sterio telefon och 

data på rummet det känns bra ett lyx som ni antagligen tar för

 

givet men som betyder så mycket föe mej jag är så glad jag lever

jag andas jag ser friheten i framtIden igen 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 129 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-06-22 21:24



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Lycka till! Önskar dig allt gott inför framtiden:-)
2022-06-26
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten