Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hastiga ögonblick

Allvaret

Där sorgen

 Bitterheten

Biter sig fast

Vill glömma

Sköljer över

Med floder 

Av tårar

Låt då inte

Omöjligheterna

Förstöra

Det fina inombords

Kasta inte bort

Flera dagar

Låt istället

 Bygga upp

En bro

Mellan glädje 

Sorg

Minnen bleknar

Istället

Ge tillbaka

Bästa av sig 

Själv




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-23 10:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Upplyftande.
2022-06-25

  alicja lappalainen VIP
vacker om en försoning
2022-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP