Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Glad midsommar önskas alla mina skrivarvänner

Denna förtrollande natt
Solens midsommar ljus
skimrar i horisonten
allt är stilla, väntan

Svaga fågel kvitter hörs
när solen sakta stiger,
ökar till crescendo
midsommardagen har börjat




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-06-23 10:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Så fint du förmedlar midsommaraftonen.
Fotot förstärker textens innehåll.
2022-06-24

    Lena Staaf VIP
Stämningsfulla ord om denna magiska natt
2022-06-23

  Öknens Ros VIP
Önskar även dig en fin och Glad Midsommar! :)
2022-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP