Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maj 2022


Livet i dur

Även om tiden
nu och även då
alltid
härskande tonsatt
varit i moll
går livet med dig
övervägande i dur




Fri vers (Fri form) av filosofian
Läst 87 gånger
Publicerad 2022-06-23 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian