Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hoppas de alla dör.


DEN SJÄLVUTNÄMNDA JURYN

I Gävle centrum finns det

ett motbjudande gäng

De gillar att attackera

Det är så de plockar poäng

Så sammansvetsas man inåt

Man menar sig veta bäst

Men så snart jag passerar

blir det någon form av protest

 

De flesta av dem är höger

modell vulgär och extrem

Så har du en annan åsikt

blir du genast ett problem

Deras analys är enkel:

Allt är invandrarnas fel

Kanske har du fallit offer

för denna jurys sjuka spel?

 

 

LARZ GUSTAFSSON 23/6 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2022-06-23 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP