Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att vara i en högre frekvens underlättar livet och förhöjer din livskvalitet avsevärt mycket mer .


Ljus

 


I en värld fylld av en illusion

Fann jag mig aldrig hel

Trots att jag omfamnade mig i min kärlek 

 
Trodde att i denna kärlek 
 
Skulle alla svar komma för ett
 
högre vibrerande varande
 
i en vacker värld 
 
 
Men viddernas möjligheter
 
i sin låsta kompromiss
 
var att släppa taget av det som inte längre
 
tillhörde min själ 
 
 
Släppa taget av allt av materians överflöd 
 
Allt av mina negativa känslor och rädslor
 
Allt av de mörka tankarna som förtärde mig 
 
 
 
                                       ~*~ 
 
 

Vägen mot en fullständiga lycka var att befinna mig 
 
i en total tillit av den
 
allsmäktige källans ljus 
 

Att våga stå upp för min sanning 
 
Våga bära mig själv utan ett 
 
rollspel och förnekelse 
 
 
Detta blev en slags återfödelse där min själ återtog  
 
det den en gång varit
 
I sin ädlaste form av ren kärlek 
 
 
                             
                                       
                                          ~*~
 
 
 
 
 
 
  



Fri vers av Blått Norrsken VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-06-23 21:02



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Mäktigt!
Att kunna inse och göra det!
:)
2022-11-30

  Anya VIP
Åhh vilka kloka ord. Diktarjaget har sannerligen kommit långt.
2022-10-19

  Maria Sundelin VIP
Kloka insikter
2022-06-27

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om behovet och förmågan att förändra livet till det bättre.
2022-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP