Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gillade dig mycket när du var utslagen down and out

Jag gillade dig mycket
när du var utslagen, down
and out. Du var så härligt
ödmjuk, öppen och sann då.
Det gick att nå dig och en
ömsesidig kärlek, respekt och
lyhördhet lyste upp våra nätter.
Ångesten hade trappsteg uppåt
mot fast och stadig mark och det
var härligt att se din comeback.
För att bli en hel människa så är
man först tvungen att gå sönder.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-23 22:04



Bookmark and Share


  Angélica Kloberg VIP
Ja visst är denna förvandling från helvete till himmel fantastisk att beskåda. Du gestaltar den väl!
2022-06-24

    Lena Staaf VIP
Ibland är det så.
2022-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP