Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckliga djur (Min kamp 2.22)

Promenad i

sommarkvällen

ser en kanin och

en till kanin och

en tredje kanin 

dom är i paradiset 

lyckliga djur

i bäcken simmar

ändernas ungar

sex dunbollar

det blir inte bättre

än så här

 

 

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-06-23 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP