Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett smultronstrå

En skövlad småstad.
På marken blödande rosenblad.
Slickar rent sår av hortensia.
Resterna är allt som finns kvar.
Om allt jag önskar i form av trygghet.
Förälskelsen blossar upp som
gryningens känselspröt.
Imorgon magisk midsommarafton.
Dagen efter är dagen efter.
Lyssnar på vemodets kristallkula.
Det hon avslöjar, avslöjar inte jag.
Ett smultronstrå.
Sju sorters blommor.
En midsommarkrans.
Kyss med smak av lockelse.
Förförande blick drömmer sig förbi.
Skapar känsla av tomhet.
Men minnenas tentakler i nattens norrsken.
Jag ser världen rinner ur timglaset.
Överallt små hemligheter försvinner
i glömskans kvicksand.
Kärlek smulas sönder mellan tänder av is.
Kvar blir ännu en förlust.
Men vem vann.
Egentligen.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-06-23 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP