Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tvivel


Är det så

Ibland känner man att det är så.
Man funderar har jag tänkt över ändå.
Men man känner ändå att det är så.
En känsla som man vill bestå.
Men ändå funderar är det verkligen så.




Fri vers av Thommy J
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-24 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thommy J
Thommy J