Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lätt som tungt kan vara lika


Vi har alla våra bördor

Sandaler på den grusade vägen mot sjön.
Ett steg en sten under foten.
Ett stopp i livet en sten som ska bort.
Ett liv ett berg som ska flyttas.
Hur många sten kommer man lyckas.
Ett liv ett sandkorn att lyfta.
Lika svårt som för en annan i bergets klyfta.
Börda är olika men kan vara lika.
Inte tyngden som lär.
Utan bördan du bär.




Fri vers av Thommy J
Läst 75 gånger
Publicerad 2022-06-24 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thommy J
Thommy J