Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåbleka blanka

Grått är mått
Må och mäta
Äta räta
runda sunda
sallader och säd
Jag
fruktar frukten
Övriga
Röriga
Värld




Skapa | Skriva av MadameRosa
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-24 02:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MadameRosa