Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns bostadslösa som lever i någons persons lägenhet, någon med ett förstahandskontrakt men som bor någon annanstans, det får man om man inte släpper in någon i sin lägenhet under tiden. Är det så?


Skarpare riktlinjer!?

Är vi flera i området som känner att det finns bostadslösa som vill få bort oss från området, att där en bott så många år, kanske inte är en rättighet längre om man vill överleva en attack värre än helvetet från de som kommer utifrån, de-bostadslösa.

Alla i området med ett förstahandskontrakt som upplever ett diffust hot eller ett mera påtagligt underligt verklighetsfrånvarande tryck mot sin bostad och en stark känsla av att vara påpassad, man kan uppfatta att några pratar negativt om en, att det känns obehagligt eller så mycket att man fruktar för sitt liv.

Så börjar man skydda sina rättigheter mot något.

Och skriva till hyresvärden
kanske berättar för Polisen

de-bostadslösa

vilka är dom?

Ska de få egna lägenhetskontrakt i området?
Skarpare riktlinjer..
Hur långt får utomstående gå för att komma in?

"Nu går det inte att bo kvar här längre"

Efter detta angrepp mot mig som hyresgäst
behöver jag flytta från området, det är över.

Men en sak är säkert

det kommer fler efter mig

och de kommer från området...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-24 04:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP