Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Karamellen



Finner vi det sanna
kornet av tröst
lägger vi mellan på tungan
och låter den sakta smälta
låter den förenas
med blodbanorna våra
tills anden vaknar
och reser sig ur sin linda
nystärkt och vit




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-06-24 06:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP