Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RISK

Risken finns att poesin blir ädelpekoral,
om den alltid låter som ett förutsägbart skval,
men vem kan väl anklaga en äkta näktergal
för att vara löjlig i sitt kvittermaterial?





Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-24 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP