Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


961.FUKTIG MIDSOMMAR...FÖR...

Moln som flytande berg,tjocka och
ogenomträngliga.Men regn liksom en
ekonomisk dusch,vattnar snabbt,skarpt
och inte alltid i rätt tid för naturen...
===
Skogsdammen som var så livlig förra
året sorjer nu tyst...sin förlust.
===
Vårens nederbörd passerade förbi den,
men det som senare kom,kan inte ens
kallas regn.Och det var inte svårt för
solvindar att vädra fuktighet ur nakna
grodorsrom i grunda dammplatser!

I SLUTET AV MAJ FÖRSVANN
SPÅR AV GRODROM HELT!
===
I en annan plats "tumlar" grodyngel
fulständigt i vattenutrymmet i en ren
damm.I närheten springer en *drottning
PADDA*.Och någon festar PÅ HENNES
KUNLIGA RYGG...liksom ...

MIDSOMMAR som har vänt
Ljusets pilar...mot mörkare tider...

...PADDOR OCH GRODOR...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-24 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP