Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sken solen


Eller snöade det!


Alla satt vid bordet
med dagens bekymmer
nedskrivna av sekreteraren

Kaffet fixat och ostmackor tagna
Dom flesta fulla av morgonens
tjat om påklädning och lämning
på dagis och allt annat som
händer...

Nu skulle de lösa
företagets kris
reportrarnas felskrivningar
och var man skulle äta lunch




Fri vers av Irene Backström
Läst 48 gånger
Publicerad 2022-06-24 08:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström