Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även lite blåst kan trolla bort en


Hatt


Hon kom gående
himlen blå
hon blev upptäckt

Hon stod plötsligt still
vände på klacken
försvann bakom ett hörn

Vi väntade
vad hände..
hon kom gående igen

En hatt försökte hon
få att sitta still
på huvudet för
det verkade blåsa

Vi satt där med
gapande munnar...




Fri vers av Irene Backström
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-06-24 08:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Kul!
2022-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström