Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommartips?

Flörtisen min vän, hon Annette
har ett direkt tilltalande sätt...
Dusch, hennes hobby!
Vad sjungs i så´n lobby...
Givetvis bara ett! Nå´n duett!




Bunden vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-24 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt