Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotografiet



som urvattnat fotografi
ständigt doppad i badet
bara minnet
den suddiga fläcken
av det som en gång var
Förgängliga önskan
roten ur det onda
människan aldrig
lyssnade till ormen
alla trädgårdar blommade
och glädjen fanns kvar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-06-24 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP