Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillståndet

Uppe på berget, där vinden slet i hennes hår, tände hon en cigarett. Nedanför, ringlade sig floden genom landmassorna. Rent teoretiskt förstod hon att allt pågick därnere, precis som innan. Härifrån gick inget av det att se. Det finns ett särskilt sorts tillstånd, tänkte hon, alltmedan röken rann ur hennes mun.




Prosa av Jane S VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-24 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP