Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Först då kommer katten Larssson


Hit!

Jag vill flytta
bo i en 65plus lägenhet
med hiss balkong
och 1 rum 7 trappor upp

Är det för mycket begärt det....




Fri vers (Fri form) av Irene Backström
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-06-24 09:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Nej inte alls!
2022-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström