Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarafton

 

 

 

Andas du samma

andetag som jag är vi

ett vi du och jag

under samma himmel möts

vi i regnet du och jag

 

delar tårarna

i glädje och sorg årets

alla dagar i

drömmen finns du kvar lägger

röda rosor på din grav

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-06-24 09:22



Bookmark and Share


  Angélica Kloberg VIP
I hjärtat lever kärleken för alltid. Vackert fångat!
2022-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP