Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkelt

Den enklaste melodin
spelar sig igenom
mitt hjärta
som en vindpust,
en våg av hav,
oövervinnerligt mjukt
och jag dansar
i takt med själen,
den för och jag följer




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 115 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-06-24 09:33



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så fint, gillar
2022-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta