Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Landskapsmålarens dröm

Måleriskt landskap
så böljande skönt
En konstnärs dröm
att återge
till färg och form

En blandning
av himmelsblått, gult
vitt och grönt
Att med kraftiga tag
och pensel stryka över duk

För att söka fånga i flykten
Den härliga sommardagen








Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-24 09:35



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ja att sitta där i solen med sitt staffli och fånga detta vackra...men du har fångat det även med dina ord och ditt foto.
2022-06-25

  Marita Ohlquist VIP
En fin text om konstnärens dröm att måla naturens skönhet.
Fotot är makalöst vackert, ögonfröjd.
2022-06-24

  Kungskobran VIP
Härlig känsla, tänk om jag kunde måla så, vilken lycka
2022-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP