Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska krossa ditt hjärta!

 

 

jag ska krossa ditt hjärta

så som du en gång krossade mitt

med falskspel och lögner beslog du mig

viskade vackra ord i mitt öra

 

hur naiv jag var som trodde dig

dina "ärliga" blå ögon förledde mig

väckte varma känslor inom mig

nu vet jag bättre, allt var bara fejk

 

du svek mig för en annan

med henne du mig bedrog

allting bara rasade för mig

jag trodde jag skulle dö

 

du trodde du skyddad var

men någonting brast

och du sådde ett frö i henne

ett frö som blev till ett embryo

 

men du höll masken på festen

dit "hon" inte vågade komma

du fick bråttom att sluta där

ni jobbade ju på samma ställe

 

min kärlek till dig finns inte längre

jag känner dock en viss sympati

och en fysisk attraktion 

närheten till dig som man levande

 

jag ska krossa ditt hjärta

så som du en gång krossade mitt

jag kommer slå det i bitar

tills ingenting finns kvar

 

du ska få leva ett liv utan kärlek

men du ska känna längtan

efter något du aldrig mer ska få

känna samma sorg och ångest

 

jag ska smula sönder ditt hjärta

tills inget finns kvar av det

kvar finns bara tomhet

och en längtan efter kärlek

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-06-24 09:46



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Tungt att bli så sviken och krossad! Men om du krossar honom så krossar du dig själv en gång till… du är lyckligt lottad som känner och kan ge kärlek. Du kan träffa en som vill ge dig samma kärlek tillbaka. Han som krossade ditt hjärta är en liten människa på jorden som vet mer om att ta än ge.
Starkt av dig att skriva om det svåra, kram och all styrka till dig
2022-06-27

    Lena Staaf VIP
Starka känslor av bitterhet, övergivenhet och hat över ett svek. Så kan kärleken slå över till sin motsats.
2022-06-25

  Kungskobran VIP
Hämden är djuv…
2022-06-24

  Susen VIP
En stark text. Den känns i hjärtat. En verklighet för många
2022-06-24

  Marita Ohlquist VIP
En starkt berörande text om, dessvärre, mångas bistra verklighet.
2022-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP