Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man lever utanför boxen...


Utan livets multitool

Främling i en värld där ni andra hör hemma.
Ni behärskar något jag inte förstår.
Ett osynligt verktyg som betyder allt.
Det tar er överallt och ingenstans.
Öppnar alla dörrar.
Sluter alla cirklar.
Lagar alla sprickor.
Formar ert universum.

Utan det famlar jag i blindo
-
blir en passiv observatör
-
jag fattar inte hur ni gör?




Skapa | Skriva av Angélica Kloberg VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-24 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP