Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min älskade Pappa

Nu du vandrar evighetens ängar.
Känner doften i oändlighetens vind.
Lyssnar till änglarnas strängar
där de spelar vid himmelens grind.

Din själ får nu äntligen vila
ifrån tidens all möda och slit.
Du ser ljuset från hemmet strila
när det leder dig ända dit.




Bunden vers (Rim) av Angélica Kloberg VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-24 09:52



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt.
2022-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP