Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mönster

Min värld består av mönster.
Fängslande mönster -
befriande mönster.
Talande mönster -
tysta mönster.
Komplexa mönster -
simpla mönster.
Levande mönster -
döda mönster.

Mönster i motsatser.

Mönster som leder bort
-
mönster som leder hem.




Skapa | Skriva av Angélica Kloberg VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-24 10:01



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livets olika mönster.
2022-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP