Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I´HAOP!!!

Bara JEG hör HÄI´NA pitmåhle talas
kommer JEG direkt HÄIM och skulle JEG
på något vis med nå´n komma i kläm
är det bara att lägga på en rem
BROIDD blir jag inte...

För JEG HAR´MONÄR JU JENA
CHANGDOBELT I´HAOP med
KA´ROM och KVINNOM i boin
(Älvsbyn ja, Norrbottens pärla).

Dags att ta NALTA förmiddagskaffe nu...
Och sen I´TA sill och potatis...

Javisst, innan dess stickningen avsluta...
HÅVA´ÅT! Och i kväll KEUT´WÄ
en runda vid stranden...




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-24 10:59



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
Så härligt!
2022-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt