Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommar

 

Jag binder åt dig en midsommarkrans
utav ängens alla färgtoner
som du kan bära vid kvällens dans
uti juni månens klara sken

Så vacker du är när du dansar
ser knappt att du nuddar med din tå
kjolen vinkar glatt när du svänger
när jag smygtittar ifrån min vrå




 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-24 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP