Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIKT TVÅ MIDSOMMARAFTON---

LOGI

jag är livet
skapt av gröna blad
finns som granne hos
dimgrön lök och
välväxt potatisblast

en ändehar livet
slutet är väl döden
likt blasten som förintas
på kompostens ångande hög

levande dödssuckens rop
blev ekologins förlossnings skri
en evig sång gavs livet

finns där plats för en själ
i detta eviga ekosystem
som alltid omger mitt liv

kan jag slutligt
bli återfödd fri

en förnyad själ
med minnen

© Bosse 24 juni 2022.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-24 13:08



Bookmark and Share


  Bo Lövhalka
Mycket väl framfört

2022-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten