Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mona Lisa?


Junibagatell 4

 

 

Hon ler gåtfullt och

lite snett ansträngt porträtt

en studie av en

kvinna som kväll efter kväll

suttit modell kissnödig

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2022-06-24 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP