Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Önskan



vi kan önska varandra det bästa
men då önskan är utan substans
finner vattendraget inte sin källa
genom den torrlagda skogen
och körsblommorna bleks
av långvarigt regn
till kväljning mätt på världen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-06-24 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP